Boere op transfer- én autojacht: 'Kijk vaker naar auto's dan naar nieuwe clubs'

Boere op transfer- én autojacht: 'Kijk vaker naar auto's dan naar nieuwe clubs'

13-04-2017 09:07
20

Door de ongekende productie van Tom Boere in de Jupiler League kan interesse niet uitblijven. De 24-jarige spits van FC Oss weet al hoe hij zichzelf wil belonen als hij een mooie transfer maakt.

"Er wordt veel over mijn toekomst gezegd en ik heb mijn ambities", zegt Boere tegen Voetbal International. "Ik wil graag een stap maken, daar kan Oss ook de vruchten van plukken. Maar dat is toekomstmuziek. Erover nadenken in de auto is leuk, maar uiteindelijk moet ik het op het veld doen. Op dit moment kijk ik vaker naar een nieuwe auto dan naar een nieuwe club."

Boere scoorde dit seizoen al 32 keer in 33 optredens. De goaltjesdief belt nu nog vanuit zijn Audi A5, maar die kan wel eens worden ingeruild. "Bij een transfer beloon ik mijzelf misschien met een nieuwe wagen. Mijn Audi heb ik gekocht toen ik een contract tekende bij AA Gent. Een Ferrari is misschien te veel van het goede, maar als ik ooit een Bentley kan kopen, heb ik het goed gedaan."

"Al is het uiteindelijk niet meer dan een mooie bijkomstigheid. Een Kia brengt je ook van A naar B", vervolgt Boere, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Maar ik denk wel eens 'waar zou ik volgend jaar heen rijden?'." De eerste Eredivisie-club heeft zich inmiddels voor hem gemeld.