Eredivisie-club meldt zich voor goalgetter Boere: 'Zou mooi zijn'

Eredivisie-club meldt zich voor goalgetter Boere: 'Zou mooi zijn'

11-04-2017 13:21
41

Voor Jupiler League-topscorer Tom Boere (24) hangt een mooie transfer in de lucht. In gesprek met de NOS laat de goalgetter van FC Oss weten dat de eerste Eredivisie-club zich inmiddels voor hem gemeld heeft. Om welke ploeg het gaat, wil hij niet zeggen. 

Boere maakte dit seizoen liefst 32 doelpunten namens Oss. Hij ligt nog een jaar vast bij de Brabantse formatie. "Oss heeft de optie tot verlenging gelicht en ik sta hier een jaar onder contract. De club en ik hebben wel naar elkaar uitgesproken dat het mooi zou zijn als we allebei een stap kunnen zetten: ik naar een mooie club en zij gaan er financieel op vooruit", legt de oud-speler van Ajax en AA Gent uit. 

Een transfer naar de Eredivisie is een optie. Boere durft ook over de landsgrenzen heen te kijken. "Vroeger droomde ik van de Champions League. Dat zit er niet meer in, denk ik. Maar je weet het nooit. Er zijn veel mooie avonturen die ik zou kunnen aangaan. Duitsland, Engeland en Spanje. Dat zijn de landen waar veel voetballers van dromen. Waar mijn toekomst ligt, weet ik nog niet. Daar houdt momenteel vooral mijn zaakwaarnemer zich mee bezig."