'Zlatan dreigt met vertrek en stelt twee eisen aan United-directie'

'Zlatan dreigt met vertrek en stelt twee eisen aan United-directie'

13-04-2017 10:30
12

Zlatan Ibrahimovic zet zijn zinnen op een transfer als Manchester United er niet in slaagt om Champions League-voetbal veilig te stellen. Dat is een van de eisen die de Zweed stelt aan de Engelse club.

Volgens The Mirror ziet de 35-jarige spits het niet zitten om nog een jaar in de Europa League uit te komen. Zlatan is het met zijn voorgaande clubs gewend om op het hoogste Europese podium actief te zijn en wil dat ook met Manchester United. Het Britse medium denkt wel dat de club de Zweed over kan halen om te blijven als de Europa League gewonnen wordt, ondanks een lagere eindnotering in de competitie. De ploeg neemt het in de kwartfinales op tegen Anderlecht.

Maar Zlatan stelt volgens The Mirror meer eisen aan een langer verblijf in Engeland. De spits wil zeker weten dat de club er alles aan doet om versterkingen te halen waardoor het volgend seizoen mee kan doen om de Premier League te winnen. Antoine Griezmann van Atlético Madrid wordt al in verband gebracht met United. Aan de andere kant wordt Zlatan gelinkt aan een transfer naar de MLS of China.