Wenger: 'Ik mag Marc Overmars graag, hij is nu directeur bij Ajax'

Wenger: 'Ik mag Marc Overmars graag, hij is nu directeur bij Ajax'

14-04-2017 10:47
12

Arsène Wenger wil niet bevestigen dat Marc Overmars de ideale kandidaat is om directeur bij Arsenal te worden. De Londenaren gaan op zoek naar iemand die, naast Arsène Wenger, meedenkt over het technische beleid.

Overmars is volgens diverse Engelse media een kandidaat voor die rol als 'director of football'. Gevraagd naar het Overmars-gerucht was Wenger redelijk kort. "Ik mag Marc Overmars graag. Hij is nu technisch directeur bij Ajax", citeert The Mirror Wenger. "Ik ben er zeker van dat er verschillende kandidaten zijn om voor Arsenal Football Club te gaan zorgen."

Deze week liet Overmars zelf al weten in de toekomst best oren te hebben naar zo'n overstap. "Ik denk dat er een lijst is met een aantal namen. Daar zal ik misschien opstaan. Het is ook weer niet zo spannend", zei hij tegen FOX Sports. "Als ik eerlijk moet zijn: het zou ooit in de toekomst best kunnen gebeuren."

"Ik ken de club vrij goed en heb altijd redelijk contact gehouden. Wat dat betreft zijn de berichten ook niet zo gek, omdat ik er een paar heel mooie jaren heb gehad", aldus Overmars.