Spektakel in Eredivisie! Sensatie in De Kuip, prachtige odds voor Heracles & Vitesse

Spektakel in Eredivisie! Sensatie in De Kuip, prachtige odds voor Heracles & Vitesse

14-04-2017 17:00
2

Wekelijks geeft DailyOdds €250 aan prijzengeld weg het Tipspel. Iedere 'voetbalkenner' kan hier hun eigen wedtips met virtuele inzet meespelen! Versla je vrienden en bewijs voor eens en altijd wie de grootste kenner is! We hebben de meest populaire tips verzameld in de Eredivisie voor dit weekend. De meest opvallende tip: Utrecht gaat winnen in De Kuip!

Heracles - AZ
Maar liefst 8 tippers zien value in een overwinning van Heracles thuis tegen AZ! Daarmee is deze tip één van de meest populaire in de Eredivisie voor de aankomende speelronde. Wij verwachten veel goals, maar zijn minder overtuigd van de thuisploeg.

Wedden

Meer odds

Feyenoord - Utrecht
Zouden ze in Rotterdam dan echt last hebben van kampioensdruk? Bij de bookmakers is Feyenoord torenhoog favoriet, vandaar ook de bizar hoge odd voor de Domstedelingen. De combinatie van kampioenschapsstress en de odd zorgt er dus voor dat veel tippers Utrecht spelen. Mocht Feyenoord inderdaad onderuit gaan dan zien ze namelijk ruim 7(!) keer hun inzet terug. DailyOdds ziet Feyenoord overigens wél gewoon winnen.

Excelsior - Vitesse
De meest gespeelde tip in de Eredivisie van dit weekend. Een zege van Vitesse op bezoek bij Excelsior. Dit komt uiteraard door het krachtsverschil en de toch opvallend mooie odd die de bookmakers geven voor Vitesse! Ruim 2 keer onze inzet zien we terug. Hier is eigenlijk iedereen het over eens. Vitesse gaat winnen en we zien een goaltje in het verschiet voor Ricky van Wolfswinkel.

Ook meespelen in het Tipspel?
Daag je vrienden uit en speel mee in het tipspel: REGISTREER HIER!