Roda JC hoopt op fans: Na het verlies bij ADO Den Haag snapte ik de frustraties

Roda JC hoopt op fans: "Na het verlies bij ADO Den Haag snapte ik de frustraties"

14-04-2017 16:14
9

Yannis Anastasiou hoopt dat de fans van Roda JC de club tegen Sparta Rotterdam aan de overwinning helpen. De Limburgers pakten de afgelopen twee weken punten tegen AZ en PEC Zwolle, maar het duel met Sparta Rotterdam kan cruciaal worden. 

Anastasiou kijkt met vertrouwen vooruit op het duel. "Duidelijk is dat we nog heel spannende weken tegemoet gaan. Bij winst op Sparta zetten we een heel goede stap richting rechtstreekse handhaving", aldus Anastasiou op het digitale thuis van Roda JC. "Om dat ultieme doel te bereiken kunnen we niet zonder de steun van onze fans. Zeker na het verlies bij ADO snapte ik de frustraties, maar de afgelopen twee wedstrijden hebben we ons goed gerevancheerd. Daarom hoop ik dat onze supporters weer als vanouds massaal achter de ploeg staan. Hun steun zweept ons op en we krijgen er extra kracht door. Elke tegenstander is onder de indruk van een kolkend Parkstad Limburg Stadion. Dát heeft de ploeg nodig en daarin kunnen de fans een cruciale rol spelen."

Anastasiou gaat ook nog in op de situatie bij het kwakkelende Sparta. "Net als wij is Sparta bezig aan een wisselvallig seizoen. Ze startten de competitie goed, kwamen ver in de KNVB Beker maar zijn inmiddels ook in de gevarenzone beland. Spits Zakari El Azzouzi is recent teruggekeerd naar Ajax en vervangen door de in de winterstop aangetrokken Martin Pušić en Jerson Cabral. Samen met Mathias Pogba, Thomas Verhaar, Craig Goodwin en Loris Brogno heeft Sparta nu volop keuzes in de voorhoede. Daar ligt ook hun grootste kracht, zeker vanuit de counter zijn ze heel gevaarlijk", besluit Anastasiou.