FC Groningen ontving bod van zo'n 3,3 miljoen euro: Dan is-ie weg

FC Groningen ontving bod van zo'n 3,3 miljoen euro: "Dan is-ie weg"

15-04-2017 07:34
7

FC Groningen heeft in januari een bod van ruim drie miljoen euro ontvangen op topscorer Mimoun Mahi. De eredivisionist besloot na lang wikken en wegen niet in te gaan op de aanbieding van een Engelse club. Het zou gaan om Fulham. 

"We hebben in de finale van de afgelopen transferwindow flink gezweet op een bedrag van een Engelse club. 3,3 miljoen euro? Je zit aardig in de richting. Dat zijn voor FC Groningen heel belangrijke bedragen", zei Peter Jeltema, technisch manager van FC Groningen, vrijdag bij het televisieprogramma FC Noord. "Als zo'n bedrag weer geboden wordt, dan is-ie weg. Dat lijkt me reëel."

Tafelgenoot en Groningen-watcher Jan Mennega snapt dat Groningen Mahi niet verkocht heeft tijdens de winterstop. "Hoesen, Rusnak en Hateboer waren net weggegaan, dan kun je niet ook nog Mahi verkopen. De supporters hadden denk ik de dug-out in brand gestoken, anders had Hans Nijland hem zelf nog wel op de fiets weggebracht."

Mahi (23) maakte dit seizoen twaalf Eredivisie-doelpunten. In maart werd het aflopende contract van de aanvaller met twee jaar verlengd.