Vitesse stelt Ajax gerust: Het maakt niet uit dat het tegen Feyenoord is

Vitesse stelt Ajax gerust: "Het maakt niet uit dat het tegen Feyenoord is"

16-04-2017 09:32
24

Ajax hoeft niet bang te zijn dat Vitesse op halve kracht gaat spelen tegen koploper Feyenoord. Komend weekend staan de Arnhemmers tegenover de koploper, maar het weekend erop staat de bekerfinale tegen AZ op het programma. Eloy Room zegt echter dat Vitesse zich niet in gaat houden tegen Feyenoord.

"Dat gaat zeker niet gebeuren. Wij willen ook van Feyenoord winnen en we gaan niet terughouden", zijn de woorden van Room tegen Omroep Gelderland. "We gaan vol voor de punten en het maakt niet uit dat het tegen Feyenoord is. Ook niet als ik een rode kaart moet riskeren om een goal te voorkomen? Nee, ik ga altijd voor 100 procent, ik ga niet inhouden", aldus Room over het duel waarvoor spits Ricky van Wolfswinkel geschorst is. 

Vitesse verloor zaterdagavond met 1-0 van Excelsior. Trainer Henk Fraser moet zijn ploeg flink op scherp zetten voor de eindfase van het seizoen. "Dit is duidelijk een wake-up-call", zegt de balende trainer na afloop. Door de puntendeling van zaterdag blijft Vitesse vijfde in de Eredivisie. Nummer vier FC Utrecht heeft nu vijf punten voorsprong en speelt zondag nog het uitduel met Feyenoord.

Lees meer: Walking Football' van Vitesse: 'Mannen van mijn leeftijd die 7 tegen 7 spelen'