Roda-goudhaantje op brancard: Ik kreeg een trap in mijn ballen. Dat doet pijn

Roda-goudhaantje op brancard: "Ik kreeg een trap in mijn ballen. Dat doet pijn"

16-04-2017 10:08
4

Het was een bijzonder moment tijdens Roda JC – Sparta (3-1): Roda-aanvaller Abdul Ajagun maakte de 1-0 en leek daarna geblesseerd te raken. Hij werd met brancard van het veld gesleept, maar liep vervolgens weer vrolijk het veld op. 

"Ik kreeg een trap in mijn ballen", verklaart hij na afloop, in gesprek met FOX Sports.  "Dat doet pijn. Maar ik ga er niet vanaf omdat ik een trap in mijn ballen krijg", aldus Ajagun, die verder vertelt blij te zijn met zijn doelpunten. De Nigeriaan was verantwoordelijk voor de eerste twee Limburgse doelpunten. "Soms gaat het scoren lastig, soms gaat het heel makkelijk. Dit was voor mij in ieder geval een heel lekker moment."

Voor Roda JC waren het drie hele belangrijke punten tegen directe concurrent Sparta. Na de zege is Roda JC Sparta voorbijgestreefd met dertig punten uit 31 duels. De Kerkadenaren staan daarmee op de vijftiende plek, een plekje boven Sparta, dat 28 punten verzamelde. "Het is heel belangrijk voor ons. We kunnen nu doorgaan", besluit de goedslachse Ajagun.