Traoré krijgt vragen over toekomst: 'Ik heb het erg naar mijn zin, geniet echt'

Traoré krijgt vragen over toekomst: 'Ik heb het erg naar mijn zin, geniet echt'

16-04-2017 10:54
12

Bertrand Traoré geniet momenteel met volle teugen bij Ajax. De Amsterdammers presteren goed en de huurling van Chelsea doet het uitstekend in de punt van de spits. Hij wil zichzelf en Ajax belonen met zilverwaar.

"We zitten in een cruciale fase van het seizoen. Één moment kan alles veranderen. We moeten gefocust blijven en dan hebben we kans op succes in zowel de Eredivisie als Europa League", stelt Traoré op de clubsite. "Natuurlijk ben ik tevreden hoe het ging de afgelopen weken. Met mijn eigen prestaties en die van het team", gaat hij verder.

Traoré kijkt uit naar het competitieslot. "Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om prijzen te pakken. Ik hoop dat we de landstitel kunnen veroveren. Daarnaast zitten we nog in de Europa League. Ik ben heel benieuwd hoe ver we kunnen komen. Stel dat we ze allebei winnen, dan zou het echt een amazing year zijn. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen."

Wat de toekomst brengt, weet Traoré niet. "Ik heb het hier erg naar mijn zin en geniet echt. Ik vind het ook leuk hoe het voetbal hier wordt gespeeld. Maar over de toekomst kan ik niets zeggen. Ik maak hier het seizoen af en zal dan normaliter terugkeren naar Chelsea. En daarna? Geen idee. Eerlijk gezegd ben ik er helemaal niet mee bezig. Mijn focus ligt volledig op Ajax."

"We weten dat we kansrijk zijn voor mooie dingen en alles mogelijk is. Maar we moeten hard blijven werken, geconcentreerd zijn en blijven vechten tot het einde", besluit de aanvaller uit Burkina Faso.