Payet hoopt op komst Barça-ster: Niet onmogelijk om hem hierheen te halen

Payet hoopt op komst Barça-ster: "Niet onmogelijk om hem hierheen te halen"

16-04-2017 13:41
3

Niet Manchester United, Manchester City of Paris Saint-Germain, maar Olympique Marseille moet Neymar losweken bij FC Barcelona. Met die suggestie komt Dimitri Payet.

De Franse vleugelaanvaller van Marseille hoopt dat de nieuwe clubeigenaren uit de Verenigde Staten willen investeren in nieuwe spelers. In dat kader durft Payet groot te dromen. Hij hoopt dat Marseille er komende zomer in slaagt Neymar over te nemen van FC Barcelona.

"Ik kan heel veel spelers opnoemen die ik graag naar Marseille zie komen", aldus Payet in een interview met Telefoot. "Mijn favoriet? Dan moet ik Neymar zeggen. Ik denk niet dat hij onmogelijk is om hem te halen. Ja, hij speelt op dezelfde positie als ik, maar waarom niet? Het zal in elk geval geen makkelijke klus worden."

De toekomst van Neymar is al enkele maanden onderwerp van gesprek. Eerder dit seizoen zette de Braziliaan zijn handtekening onder een nieuw Barça-contract, maar de Catalaanse grootmacht zou hem bij een bod van een slordige 180 miljoen euro best willen verkopen.