FOX doet navraag na Oranje-gerucht: Ik bevestig noch ontken deze verhalen

FOX doet navraag na Oranje-gerucht: "Ik bevestig noch ontken deze verhalen"

16-04-2017 21:46
23

Kenneth Perez snapt niet dat de KNVB uit is gekomen bij Roger Schmidt en het duo Henk Ten Cate/Ruud Gullit voor de functie van bondscoach van het Nederlands elftal. Zij zouden in de race zijn voor een baan bij de KNVB.

"Ik begrijp er helemaal niets van", zegt Perez bij FOX Sports. "Als het klopt, ben ik er zeer verbaasd over. Ze kunnen dan kiezen tussen een workaholic (Schmidt, red) of twee 'op gevoel-trainers'. Ten Cate is op gevoel. Hij heeft zeven jaar geleden voor het laatst een Europese club getraind (Panathinaikos, red.) en Gullit was zes jaar geleden trainer bij Terek Grozny. Als dit zo is, vind ik het opvallend dat ze in één profiel uitkomen bij twee totaal verschillende trainers."

Jan-Joost van Gangelen heeft na het bericht van Kees Jansma contact opgenomen met technisch directeur Hans van Breukelen om te kijken of het verhaal klopt. "We hebben Van Breukelen gebeld en die zei: ik bevestig noch ontken deze verhalen en ben er door verrast. Ik reageer niet op namen die op tafel worden gegooid. Hij wil vóór 1 mei duidelijkheid. Als Kees het brengt is over het algemeen wel aan te nemen dat het zo is."