Vileine sneer van Neymar: 'Ik hoef niet alles te doen wat zij willen'

Vileine sneer van Neymar: 'Ik hoef niet alles te doen wat zij willen'

Gepubliceerd: maandag 17 april 2017 om 16:53ma 17-04-2017 om 16:53

De kans is groot dat Neymar zijn carrière in eigen land besluit. De 25-jarige Braziliaan heeft het 'sterke verlangen' om ooit voor Flamengo te spelen. Die uitspraak is opvallend, omdat hij werd grootgebracht bij rivaal Santos FC.

"Ik heb het sterke verlangen om voor Flamengo te spelen. In een vol Maracanã, in de Copa Libertadores", wordt Neymar geciteerd door ESPN. De relatie van de aanvaller met Santos is ernstig bekoeld. Zijn oude club vroeg de FIFA eerder om hem voor zes maanden te schorsen, omdat hij niet alle afspraken zou zijn nagekomen rond zijn transfer naar FC Barcelona in 2013.

In tegenstelling tot Santos-iconen als Pele en Robinho feliciteerde hij de club onlangs niet met het 105-jarig bestaan. "Ik heb geen enkele verplichting om ze te feliciteren", stelt Neymar. "Ik ben dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan hebben. Ik hield ervan om voor Santos te spelen en mijn hele familie is supporter. Zelfs ik werd Santos-fan, maar ik hoef niet alles te doen wat zij willen."

"Santos begon een rechtszaak tegen mij en ik begrijp nog steeds niet waarom", vervolgt Neymar. "Het enige dat er volgens hen nog aan ontbrak was dat ik een eigen doelpunt maakte tegen Barcelona, in de finale van het WK voor clubteams in 2011. Maar niemand kent de details."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws