Vak P gaat om tafel met burgemeester: 'Terugdraaien van de sluiting en excuses'

Vak P gaat om tafel met burgemeester: 'Terugdraaien van de sluiting en excuses'

18-04-2017 08:34
14

Het bestuur van Vak P stapt naar de rechter als het supportershome gesloten blijft. Alle bestuurders van de fanside hebben dinsdagavond een overleg met de burgmeester van Enschede.

Dat overleg kan maar één uitkomst hebben, stelt het bestuur in TC/Tubantia. "Het terugdraaien van de sluiting en een openlijk excuus. Blijft hij bij sluiting, dan volgt er zeker een kort geding. Dat hebben we geen andere keus."

Wedden

Meer odds

Vanwege de grote politie-inval van twee weken geleden is het supportershome voor een jaar gesloten. Daar bovenop besloot Van Veldhuizen het honk voor twee jaar droog te leggen. Volgens de burgemeester en de politie zou motorclub Satudarah de dienst uitmaken bij Vak P.

"Er zijn maximaal tien leden van Vak-P ook lid van Satudarah en Saudarah. Ver voordat ze zich bij de motorclub Satudarah aansloten, zaten zij al bij ons. Het zijn gewoon fans van Twente. Justitie heeft een probleem met de motorclub. Maar speelt dat nu hoog op, over de rug van Vak-P", aldus het bestuur van de supportersvereniging.