'Ik wil naar Ajax, Feyenoord, of PSV, maar als zij niet komen naar Engeland'

'Ik wil naar Ajax, Feyenoord, of PSV, maar als zij niet komen naar Engeland'

19-04-2017 09:33
20

Mimoun Mahi hoopt na dit seizoen een nieuwe stap in zijn carrière te kunnen zetten. De aanvaller van FC Groningen zet in op de top-drie of een avontuur in Engeland.

"Het liefst naar de top van Nederland. Ajax, Feyenoord of PSV. Maar als zij niet komen, dan wil ik graag naar Engeland", zegt Mahi tegen ELF Voetbal. "Dat land ademt voetbal. In Spanje heb je nog weleens halflege stadions, in Engeland niet. Zelfs in de tweede divisie is er een enorme sfeer. En het zijn echte supporters hé, daar."

Wedden

Meer odds

Die transfer naar Engeland lonkte voor Mahi afgelopen winterstop. Fulham klopte met een bod van 3,3 miljoen euro aan in Groningen, maar de club liet hem niet gaan omdat het eerder al andere bepalende spelers had verkocht.

"Het was een mooie club uit de Championship die graag wilde promoveren. Voor mij was het een financiële en sportieve vooruitgang, dus ik stond zeker open voor de overstap", zegt Mahi. "Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik niet weg mocht. Even. Want ik snapte ook wel dat ze me niet wilden laten gaan. Een vervanger halen was onmogelijk."