Europa League-avondje op komst: drie heerlijke tips (mét mooie rol voor Ajax)

Europa League-avondje op komst: drie heerlijke tips (mét mooie rol voor Ajax)

20-04-2017 17:30
15

De wedcommunity van DailyOdds is op jacht naar het wekelijkse prijzengeld van €250. Voor de Europa League-speelronde van vanavond zijn er 3 populaire tips! Misschien wel de meest opvallende is een overwinning van Ajax.

Manchester United - Anderlecht: winst Manchester United voor 1,25 keer je inzet
De meest gespeelde tip van de Europa League is niet echt een gewaagde. Het krachtsverschil en de statistieken van beide ploegen maken het echter wel een logische keuze. Manchester United scoorde in 4 van de laatste 7 wedstrijden minimaal 3 keer. Op bezoek bij Anderlecht kreeg het amper een schot op goal tegen. Bij DailyOdds doen ze er daarom een schepje bovenop. Winst Manchester United & de nul voor bijna 2 keer je inzet.

Lees de hele preview: KLIK HIER!

Schalke 04 - Ajax: winst Ajax voor 3,80 keer je inzet!
Dé wedstrijd van vanavond! Een nederlandse ploeg die de halve finale van een Europese eindronde kan halen. De uitgangspositie is uitstekend na de 2-0 overwinning in Amsterdam. Ajax vaagde Schalke weg in de ArenA, maar de bookmakers geven toch een prachtige odd voor opnieuw een zege van Ajax. Reden genoeg voor veel tippers om op Ajax in te zetten! Dat is ook niet zo gek... Schalke won slechts 3 van de laatste 15 wedstrijden!

Lees de hele preview: KLIK HIER!


Besiktas - Lyon: winst Besiktas voor 3,00 keer je inzet!
Besiktas gaf in Frankrijk in de laatste 10 minuten een 0-1 voorsprong weg en verloor zelfs met 2-1. In eigen huis zijn de Turken echter ongenaakbaar. Slechts 1 van de laatste 22 thuiswedstrijden werd verloren. Een enorme odd dus tegen een Lyon dat juist in mindere vorm steekt. Van de laatste 6 wedstrijden won Lyon er namelijk maar 2. Niet zo gek dus dat veel tippers verwachten dat de heksenketel van Besiktas te machtig zal zijn voor Lyon!

Lees de hele preview: KLIK HIER!

 

Daag je vrienden uit en speel mee met het DailyOdds Tipspel! Maak wekelijks kans op €250 aan prijzengeld: KLIK HIER!