'Vijftien scouts op de tribune voor middenvelder met AZ-verleden'

'Vijftien scouts op de tribune voor middenvelder met AZ-verleden'

donderdag 20 april 2017 om 20:28

Oğuzhan Özyakup staat in de belangstelling van tal van clubs uit Europese topcompetities. Volgens Turkse media zitten er donderdagavond zo'n vijftien scouts op de tribune voor de middenvelder van Besiktas en Turkije. 

Het contract van de 24-jarige Özyakup loopt af in de zomer van 2018 en omdat de middenvelder en zijn werkgever (nog) geen akkoord hebben bereikt over verlenging, lijkt een zomerse transfer in de maak. Afgelopen week werden AS Roma en Internazionale al gelinkt aan de voormalig speler van AZ en Arsenal. 

CNN Turkey weet dat er véél meer clubs geïnteresseerd zijn in Özyakup. Donderdagavond neemt Besiktas het in eigen huis op tegen Olympique Lyon in de kwartfinale van de Europa League en afgevaardigden van onder meer Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Everton, Southampton, West Ham United, Sevilla, Schalke 04 en VfL Wolfsburg zitten in Istanbul op de tribune voor Özyakup, die in Zaandam werd geboren. 

De heenwedstrijd tussen Besiktas en Lyon eindigde vorige week in een 2-1 zege voor de thuisploeg. De wedstrijd werd ontsierd door rellen. 

Plaats een reactie

vrijdag 21 april 2017 om 04:12
CNN Turkey? Mag dat nog wel van Erdogan?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Vijftien scouts op de tribune voor middenvelder met AZ-verleden'