Elia sneert naar Ajax: 'Zij doen het met hun mond, interesseert me niks'

Elia sneert naar Ajax: 'Zij doen het met hun mond, interesseert me niks'

23-04-2017 17:27
64

Met een 0-2 zege bij Vitesse op zak, heeft Eljero Elia zondag een sneer uitgedeeld aan Ajax. De Feyenoord-aanvaller vindt dat men in Amsterdam een toontje lager moet zingen.

"Zij doen het een beetje met hun mond, wij laten het op het veld zien", sneert Elia in gesprek met het Algemeen Dagblad. De laatste weken proberen vooral de spelers van Ajax, met Lasse Schöne voorop, de druk op Feyenoord te vergroten. De koploper lijkt echter niet te bezwijken, met nog twee duels voor de boeg.

"Of ik me stoor aan hun woorden? Nee, het hoort er ook een beetje bij. Bovendien interesseert het mij helemaal niks wat ze daar vinden", vervolgt Elia, die op de terugweg PSV – Ajax in de gaten gaat houden. "Of ik die wedstrijd ga kijken in de bus? Normaal gesproken kijk ik niet, maar nu misschien toch. Met één oog want ik wil ook FIFA spelen op de terugweg."

De Feyenoorder blijft twee duels voor het einde van de competitie wel voorzichtig. "We hebben nog niets, dat weten we. Maar Ajax zou wel eens punten kunnen verspelen in Eindhoven. En als dat niet het geval is, moeten we het zelf maar afmaken in de laatste twee wedstrijden."