Van Bronckhorst heeft maling aan kritiek: 'Kijk naar wat m'n spelers brengen'

Van Bronckhorst heeft maling aan kritiek: 'Kijk naar wat m'n spelers brengen'

23-04-2017 21:20
9

Giovanni van Bronckhorst heeft geen boodschap aan de kritiek op Vitesse. Her en der werd schande gesproken van het optreden van de Arnhemmers, die zondagmiddag al na een half uur met 0-2 achterstonden in eigen huis. 

"Ik kijk naar mijn spelers, naar wat zij brengen. Dat vind ik het belangrijkste", aldus Van Bronckhorst in gesprek met de NOS. "De vorige wedstrijden begonnen we niet goed, dat deden we vandaag wel." Nicolai Jörgensen maakte beide treffers namens Feyenoord. "Hij was vorige week al belangrijk met zijn spel, vandaag ook met zijn doelpunten. Het is een hele belangrijke speler in het spel dat wij graag willen spelen."

Van Bronckhorst weet dat de titel Feyenoord bijna niet meer kan ontgaan. "We hebben weer een hele grote, mooie stap gezet. Met nog twee wedstrijden te spelen, staan we er heel goed voor. Dat geeft alleen maar meer energie om er over twee weken weer te staan."

Feyenoord speelt de komende twee wedstrijden nog tegen Excelsior (uit) en Heracles Almelo (thuis). "Ik heb zó lang in de topsport gezeten... Je kan zo veel roepen en zo veel zeggen, het belangrijkste is wat je laat zien. Pas met de prijs in je handen kan je praten."

Lees ook: 'Gênante wanvertoning' in Arnhem: 'Wat een lafbekken dat Vitesse'