PSV'er teleurgesteld ondanks overwinning: Ik denk zelf niet dat het nog kan

PSV'er teleurgesteld ondanks overwinning: "Ik denk zelf niet dat het nog kan"

23-04-2017 21:38
12

PSV is bezig aan een vervelend seizoen. Dat stelt Jürgen Locadia na de 1-0 overwinning op Ajax zondagmiddag. Het seizoen van de Eindhovenaren loopt enigszins parallel aan zijn eigen seizoen. 

Locadia stond ruim een half jaar aan de kant met een blessure. "Of deze goal nog wat goed maakt? Een beetje", aldus Locadia in gesprek met de NOS. "Dit is een vervelend seizoen, voor zowel mij als het team."

Locadia was trefzeker vanuit een vrije trap. "Ik praat daar veel over met Luc Nilis. Hij zegt dat je niet altijd op honderd procent moet schieten, maar op tachtig procent. Ik kon de bal zelf niet volgen. Maar ik hoorde gejuich, dus ik wist dat het een doelpunt was."

Door de overwinning van PSV is Feyenoord zo goed als zeker kampioen. "Persoonlijk maakt het mij niet uit of het Feyenoord of Ajax wordt. We hadden dit seizoen nog geen topper gewonnen, het was daarom ook een beetje een revanche op onszelf. We moesten even laten zien dat we het toch nog kunnen."

PSV kan op papier nog tweede worden. "Ik denk zelf niet dat het nog kan. Tegen FC Twente (2-2) en ADO Den Haag (1-1) hebben we het verspeeld. Als je die twee wedstrijden had gewonnen, dan had je hoop kunnen houden op de eerste of tweede plaats. We hebben het zelf verspeeld."

Lees ook: Ajax-killer zet Kluivert op z'n plek: "Een snotaap die me bij mijn nek pakt"