Vitesse biedt Feyenoord amper weerstand: 'Daar zit de irritatie ook in'

Vitesse biedt Feyenoord amper weerstand: 'Daar zit de irritatie ook in'

23-04-2017 21:58
21

Henk Fraser is in de rust van Vitesse - Feyenoord in woede uitgebarsten in de kleedkamer van de Arnhemmers. De oefenmeester vindt dat zijn spelers het publiek te weinig hebben vermaakt. 

"Ik denk dat de spelers aan het einde van het seizoen onderhand wel weten dat ik begaan met ze ben. Maar ik denk ook dat ze weten dat elke wedstrijd er één is", aldus Fraser in gesprek met Omroep Gelderland. "Vandaag was ik in de rust heel gefrustreerd, misschien wel het meest gefrustreerd van dit seizoen. Ik kan absoluut tegen nederlagen, heb er inmiddels al wat meegemaakt. Maar ik kan er niet tegen als het ogenschijnlijk vlak is."

Wedden

Meer odds

Toch neemt Fraser het op voor zijn spelers. "Het is niet zo dat de jongens van nature vlak spelen. Dat is ook zeker niet de intentie geweest. Maar ook al zit je met je gedachten bij volgende week, dan nog moet je het publiek meer vermaken dan we hebben gedaan. Daar zit 'm de irritatie ook in. Maar we moeten de knop ook omzetten. Volgende week spelen we de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, dan moeten we er staan", verwijst de coach na de bekerfinale tegen AZ. 

Lees ook: 'Gênante wanvertoning' in Arnhem: 'Wat een lafbekken dat Vitesse'