Update: Kluivert laat van zich horen in videoboodschap na 'snotaap'-opmerking

Update: Kluivert laat van zich horen in videoboodschap na 'snotaap'-opmerking

24-04-2017 16:28
132

Jürgen Locadia heeft gereageerd op de ophef die zondag is ontstaan. De PSV-aanvaller liet zich fel uit over tegenstander Justin Kluivert na afloop van PSV - Ajax.

Op zijn persoonlijke Twitter-account spreekt Locadia van 'onnodige uitspraken'. 'Justin is een groot talent en dingen gebeuren in het heetst van de strijd. Na afloop heb ik dingen gezegd die onnodig waren, but we move on', luidt zijn reactie, die afgesloten wordt met de hashtag 'respect'. 

Wedden

Meer odds

Tijdens de topper in het Philips Stadion liepen de gemoederen bij vlagen hoog op. In de slotfase stonden Locadia en Kluivert met de koppen tegen elkaar na een fel duel. Kluivert greep de spits van PSV bij zijn nek, die daar op zijn beurt niet zo van gediend was. Na afloop noemde hij Kluivert een 'snotaap'.

Update 16.28 uur: Justin Kluivert heeft de handreiking van Jürgen Locadia geaccepteerd. "Jürgen, ik heb je bericht gelezen. Sommige dingen gebeuren in een wedstrijd, achteraf is dat niet altijd even goed. Maar respect, man", laat de Ajax-aanvaller weten in een videoboodschap.