Vitesse-aanvaller droomt: 'Real Madrid is mijn lievelingsclub vanwege Ronaldo'

24 april om 13:22

Milot Rashica droomt van een transfer naar Real Madrid. De rechtsbuiten uit Albanië, die aan zijn tweede seizoen bezig is in Arnhem, droomt ervan om samen te spelen met Cristiano Ronaldo.

Rashica heeft zich moeiteloos aangepast bij Vitesse, een teken dat hij ook bij andere clubs kan aarden. "Ik moet eerlijk zeggen dat het mij ook wel een beetje heeft verbaasd hoe snel ik mij heb aangepast. Het niveau was stukken hoger dan ik gewend was", zegt hij tegen Metro. "Waar mijn plafond ligt is moeilijk te zeggen. Real Madrid is in ieder geval mijn lievelingsclub, omdat Ronaldo daar speelt."

Van zijn overstap naar de Eredivisie heeft Rashica nog geen seconde spijt gehad. "Ik wilde graag naar Nederland, omdat jonge spelers hier een kans krijgen. Daarbij ben ik een flankaanvaller, Nederland past goed bij me. Ik was in 2014 al op proef geweest en dat beviel uitstekend. Ik was dan ook blij dat ik een jaar later een contract kreeg", aldus de aanvaller, die onlangs naar de Efteling ging. "Die attractie met die vogel was het gaafst. De adelaar is mijn lievelingsdier. Het is het symbool van Kosovo en Albanië."

 

 

Een bericht gedeeld door MR7 (@milotrashica7) op