"Als het fout gaat laat ik gewoon 'de ware' voor het woord kampioen zetten"

25 april om 18:38

De kampioenskoorts neemt hoge vormen aan bij Feyenoord. Dat is ook te merken bij de tattooshops in Rotterdam. Bij Tattoo Bob loopt het zeker de laatste dagen storm.

Volgens tatoeëerder Ralph Moelker begon de vraag naar titeltattoos echter een aantal weken geleden al. Na de 0-2 zege bij Vitesse is er helemaal geen houden meer aan. "Het is echt een gekkenhuis. Het gaat als een tierelier met de Feyenoord-tattoos", laat hij weten aan RTV Rijnmond. "Het legioen is zo fanatiek dat het niet meer twijfelt."

"Mocht het alsnog fout gaan dan hebben ze toch iets moois en laten ze de tattoo gewoon staan", denkt Moelker. Fan Rowan Borsten bedacht daar al een oplossing voor. Hij liet liefst vijf weken geleden een tattoo zetten. "Als het fout gaat laat ik gewoon 'de ware' voor het woord kampioen zetten en dan heb ik nog steeds een te gekke tattoo."

Overigens mogen de Feyenoord-spelers gratis een tattoo laten zetten bij de zaak. Tot dusver ging geen enkel selectielid op die uitnodiging in. "Maar ik neem aan dat Dirk Kuyt nog gaat bellen", zegt Moelker.