Brabantse fans zijn woest en willen geld zien: 'Regelrechte blamage'

Brabantse fans zijn woest en willen geld zien: 'Regelrechte blamage'

26-04-2017 12:38
18

Fans van FC Den Bosch willen geld zien na de 5-0 nederlaag van hun ploeg bij Jong FC Utrecht. Het elftal van trainer Wiljan Vloet werd dinsdag compleet vernederend in stadion Galgenwaard. De supportersclub FC Den Bosch heeft een brief gestuurd naar de directie van de Brabantse club. 

'Wat een mooie laatste uitwedstrijd had moeten worden, draaide uit op een regelrechte blamage door een combinatie van een gebrek aan inzet en persoonlijke fouten. Zo'n 35 trouwe supporters die hierop hoopten werden getrakteerd op een koude douche, vijf doelpunten tegen, nul doelpunten voor en 90 minuten voetbal die werden gekenmerkt door moedeloosheid, een gebrek aan vechtlust en, nogmaals, persoonlijke fouten', valt er te lezen op de Facebook-pagina van de supportersclub. 

De naar Utrecht afgereisde fans willen graag gecompenseerd worden. 'Deze tegemoetkoming zou naar ons inziens moeten komen vanuit de club maar liever nog vanuit de spelersgroep en zou moeten bestaan uit een 'geld terug' voor alle kaartjes van de supporters. Al met al stellen wij voor om alle 'gedupeerden' het geld terug voor de betaalde kaarten.'

FC Den Bosch staat met nog één duel te spelen op de veertiende plaats in de Jupiler League. De club verloor dit seizoen zeventien keer.