'Mijn zelfvertrouwen is enorm, volgend jaar wil ik ook naar De Kuip rijden'

'Mijn zelfvertrouwen is enorm, volgend jaar wil ik ook naar De Kuip rijden'

Gepubliceerd: donderdag 27 april 2017 om 07:24do 27-04-2017 om 07:24

Steven Berghuis hoopt vurig dat hij ook volgend seizoen bij Feyenoord te bewonderen valt. De 25-jarige aanvaller voelt in Rotterdam het vertrouwen en ziet een terugkeer naar Watford niet zitten.

"Ik wil niet weer terugvallen naar een seizoen waarin ik mogelijk heel weinig zal spelen, zoals in mijn eerste jaar in de Premier League. Al was dat wel heel extreem", zegt Berghuis in het Algemeen Dagblad. De rechtsbuiten verkeert de laatste weken in topvorm. Zo hield hij Feyenoord bij PEC Zwolle hoogstpersoonlijk op kampioenskoers met twee goals.

"Eigenlijk voel ik me al sinds de periode rond de winterstop erg goed", stelt Berghuis. "Dit is wat Steven Berghuis kan laten zien. Mijn zelfvertrouwen is enorm. Ik heb al eerder gezegd dat ik dagelijks met een brede glimlach naar de Kuip rij, dat wil ik volgend seizoen ook doen." Om de stap naar Feyenoord te maken, leverde hij een fors deel van zijn salaris in. "Daar heb ik geen moment spijt van gehad en dat heeft niet alleen te maken met het feit dat we sportief zo'n goed seizoen draaien."

"Feyenoord is een schitterende club en we spelen ook nog eens eenmaal in de twee weken in een écht voetbalstadion. Dat geeft mij een heerlijk gevoel", aldus Berghuis, die met inmenging van Dick Advocaat in Rotterdam belandde. "Dick Advocaat was assistent-bondscoach en hij vertelde dat hij mij had aanbevolen bij Feyenoord en dat bleek dat ik daar al lang op een lijst stond."

Lees ook: Berghuis herhaalt wens en wil bij Feyenoord blijven

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws