Update: Management Klaassen reageert met verbazing: 'Uitspraken niet gedaan'

Update: Management Klaassen reageert met verbazing: 'Uitspraken niet gedaan'

27-04-2017 13:43
84

Davy Klaassen verlaat Ajax na dit seizoen, claimt zijn zaakwaarnemer Soren Lerby. Volgens de belangenbehartiger wordt de Ajacied door 'grote clubs' gevolgd.

"Klaassen zal Ajax na dit seizoen verlaten", tekent Corriere dello Sport op uit de mond van Lerby. "Hij wordt door grote clubs gevolgd." De Deen is ook gevraagd of Lazio daartoe behoort. De Romeinen werden al eerder met Klaassen in verband gebracht. "Ik heb geen contact", aldus Lerby.

Naast Lazio worden er meerder clubs in verband gebracht met de Ajacied. Schalke 04, Napoli, Everton, Southamtpon en Villarreal vielen ook al eens. In Italië werd twee weken geleden gerept over een 'ruw' akkoord tussen Klaassen en Lazio.

De 24-jarige Klaassen is hoe dan ook bezig aan een sterk seizoen bij Ajax. In Amsterdam heeft hij een contract tot medio 2019. Hij is niet de enige Ajacied waarop geaasd wordt. Ook Davinson Sanchez doet het goed in het geruchtencircuit.

Update 13.43: De quotes van Soren Lerby over Davy Klaassen zijn volgens het management niet gedaan. Het management reageert met verbazing op het artikel, meldt Ajax Showtime, dat navraag deed.