Buitenspel: Monsterscore (40-0) bij amateurpotje, fan vanuit Noorwegen naar Kuip

27 april om 12:59

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Inhaalduel vijfde klasse eindigt in 40-0
In de vijfde klasse F haalde PJC woensdag in een inhaalduel met Borgercompagnie keihard uit. Het werd maar liefst 40-0. Extra saillant: Borgercompagnie begon met maar negen spelers. "We hebben elf geblesseerden en ook geen keeper meer", aldus trainer Frits Spreen RTV Noord. Al had hij dit ook niet aan zien komen. "We hebben er maar geen schoppartij van gemaakt. De deur stond wagenwijd open bij ons, maar dit heb ik als trainer nog nooit meegemaakt."

Vitesse komt over vanuit Noorwegen
Arend Hulshoff Pol komt speciaal voor de bekerfinale van Vitesse tegen AZ over uit Noorwegen. De fan van de Arnhemmers woont al veertien jaar in Scandinavië. "Zoiets als dit gebeurt misschien maar eens in de 25 jaar. Wanneer je de kosten uitsmeert over die periode, is het allemaal niet zo duur", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Bovendien wil ik op mijn 85ste terugkijken op mooie belevenissen. Niet zozeer op het huis waarin ik heb gewoond of het geld dat op mijn bankrekening staat."

Lees meer over:

Deel via