'Klotesituatie' voor Tighadouini: 'De trainer heeft daarna andere keuzes gemaakt'

'Klotesituatie' voor Tighadouini: 'De trainer heeft daarna andere keuzes gemaakt'

27-04-2017 17:50
5

Adnane Tighadouni vindt het jammer dat hij in de laatste twee maanden niet van waarde is geweest voor Vitesse. De vleugelaanvaller sukkelde lange tijd met een liesblessure en verloor zijn basisplaats. 

Dit seizoen was Tighadouini in de KNVB Beker regelmatig belangrijk voor Vitesse, dat zondag in de finale van het toernooi staat. AZ is in De Kuip de tegenstander. "In alle wedstrijden van het bekertoernooi heb ik meegedaan en in drie van de vijf duels gescoord. Tegen Feyenoord in de kwartfinale zelfs de 2-0. Iedereen bij Vitesse wil deze prijs, het hele seizoen spelen we hiervoo", vertelt de dribbelaar aan BN/De Stem. 

Wedden

Meer odds

"Het is voor mij alleen klote dat ik de laatste twee maanden gesukkeld heb met een liesblessure. Tot het moment dat ik geblesseerd raakte, heb ik bijna alles gespeeld. Daarna heeft de trainer een andere keuze gemaakt", vervolgt Tighadouini. 

"Natuurlijk, ik hoop alsnog dat ik mag starten zondag en anders moet ik maar als invaller vlammen. De beker wil ik hoe dan ook winnen, omdat het een hele mooie prijs en de eerste uit de geschiedenis van de club kan worden."