'Real gaat het opnieuw proberen: Man United ontvangt recordbieding'

'Real gaat het opnieuw proberen: Man United ontvangt recordbieding'

28-04-2017 09:32
11

Real Madrid gaat deze zomer opnieuw werk maken van de komst van David de Gea. De doelman van Manchester United heeft José Mourinho gevraagd of hij de stap naar Madrid mag maken.

Dat meldt Marca vrijdag. Het is niet voor het eerst dat De Gea en Real met elkaar in verband worden gebracht. Sterker nog, het gebeurt haast elke transferperiode. Marca is er echter van overtuigd dat het er nu écht van gaat komen. José Mourinho zou in kleine kring al hebben aangegeven dat een aantal spelers, waaronder De Gea, deze zomer mag vertrekken.

Real ziet de Spanjaard als de beste doelman ter wereld en wil hem graag naar Bernabéu halen. Daar hebben de Madrilenen 75 miljoen euro voor over. Dat transferbedrag zou een record zijn voor een keeper. Mogelijk worden Alvaro Morata en/of James Rodriguez in het bod betrokken, waardoor het bedrag zal zakken.

De clubs zijn volgens de Madrileense krant nog niet in contact geweest over een eventuele transfer. In Engeland is Joe Hart genoemd als een kandidaat-opvolger van De Gea.