Clubs staan in de rij voor Willem II'er: "Premier League zal het wel niet worden"

29 april om 08:51

Obbi Oulare (21) heeft de clubs voor het uitkiezen. Naast Willem II zijn er verscheidene ploegen uit Engeland geïnteresseerd in de Belgische spits, die sinds januari door Watford wordt uitgeleend aan de Tricolores. 

"Maar de Premier League zal het wel niet worden", zegt Oulare in gesprek met het Brabants Dagblad. "Watford gaat mij niet aan een club op hetzelfde niveau verhuren. Bovendien wil ik zeker zijn van speeltijd en dat is dan vermoedelijk niet het geval."

Oulare is sinds de winterstop actief bij Willem II en de Tilburgers beschikken ook volgend seizoen graag over de lange rechtspoot. De Belgische jeugdinternational scoorde in negen competitieduels drie keer en leverde drie assists af bij de huidige nummer elf van de Eredivisie. Oulare, die eerder dit seizoen aan Zulte Waregem werd verhuurd, verwacht dat er half mei een knoop wordt doorgehakt over zijn toekomst.

Eerder liet Oulare aan het BD weten na dit seizoen graag in de Eredivisie te blijven. "Deze competitie ligt mij goed", sprak hij afgelopen zaterdag na de 1-0 nederlaag bij sc Heerenveen.