'Duidelijk signaal naar Stekelenburg en Krul: felle strijd om international'

'Duidelijk signaal naar Stekelenburg en Krul: felle strijd om international'

30-04-2017 15:49
7

Newcastle United en Everton doen beide een poging om doelman Jordan Pickford over te nemen van degradant Sunderland. Dat melden Engelse media zondag. De 23-jarige Pickford heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij tal van clubs uit de Premier League. 

Ook West Ham United, Arsenal en Manchester City zijn gelinkt aan de goalie. Everton en het gepromoveerde Newcastle lijken echter uit te gaan maken wie aan de haal gaat met de Brit. Newcastle-manager Rafa Benitez wil sowieso een keeper aan zijn selectie toevoegen. Een overstap van Pickford naar The Magpies zou pikant zijn, aangezien Sunderland de aartsrivaal is. Tim Krul staat momenteel nog onder contract bij Newcastle. Sinds januari wordt hij verhuurd aan AZ. Het contract van Krul loopt nog één jaar door. 

Ook Ronald Koeman en Everton willen graag een nieuwe keeper aantrekken. Maarten Stekelenburg en Joel Robles hebben dit seizoen niet kunnen overtuigen. Sunderland en Pickford, die in oktober debuteerde in de selectie van Engeland, degradeerden zaterdagmiddag officieel naar het Championship na een 0-1 nederlaag tegen Bournemouth.