Mogelijk Engelse stap voor Steijn: 'Ik schijn ook op die lijst te staan'

Mogelijk Engelse stap voor Steijn: 'Ik schijn ook op die lijst te staan'

01-05-2017 15:20
15

Jupiler League-kampioen VVV-Venlo gaat wellicht met een nieuwe trainer de Eredivisie in. Het Engelse Ipswich Town zou namelijk interesse hebben in Maurice Steijn, die de Venlonaren dit seizoen naar de titel heeft geleid.

"Wat ik weet is dat er een lijst van trainers is om daar volgend jaar aan de slag te gaan", zo laat Steijn weten aan Omroep West. "Daar schijn ik ook op te staan, maar ze hebben zich nog niet gemeld bij mij of bij de club. Ik ben ook gebeld door journalisten uit Engeland die dat bevestigen, maar zolang ik daar niets van hoor is dat geen optie. Het meest reële is dus dat ik volgend jaar nog bij VVV werk."

Dat Steijn De Koel op korte termijn gaat verlaten, is echter niet uitgesloten. "Ik werk hier nu al drie jaar met veel plezier, maar ik ben natuurlijk ambitieus. VVV weet dat ik open sta voor een club waar ik me prettig voel en mijn ambities waar kan maken. Als er een mooie club voorbijkomt, dan is het misschien wel een mooi moment om elkaar de hand te schudden na drie mooie jaren."

Steijn ligt nog tot medio 2018 vast bij VVV.