PSV'er komt niet aan de bak: 'Ik kan zeggen: ben niet gelukkig hier'

PSV'er komt niet aan de bak: 'Ik kan zeggen: ben niet gelukkig hier'

02-05-2017 08:10
24

Oleksandr Zinchenko zit niet lekker in zijn vel bij PSV. De jonge huurling van Manchester City baalt van het feit dat trainer Phillip Cocu al wekenlang geen beroep op hem doet. 

PSV huurde de twintigjarige Zinchenko in de zomer voor één jaar. Er is een optie om zijn verblijf in Eindhoven te verlengen. "De competitie duurt nog twee wedstrijden en daarna zullen we een beslissing nemen. Ik kan één ding zeggen: ik ben niet gelukkig hier. Dat is logisch als je zeven wedstrijden op rij geen enkele minuut speelt", aldus de international in gesprek met Zimbra. 

"Ik begrijp niet waarom ik degene ben die nooit gebruikt wordt", vervolgt Zinchenko, die in de Jupiler League vrijwel wekelijks uitblinkt bij Jong PSV. "Het is nu eenmaal de keuze van de trainer en daar valt niet over te discussiëren. Ik ga er niet over treuren."

"Het is een vreemde ervaring, maar ik weet zeker dat het goed voor me is. Mensen van Manchester City bellen me vaak om te vragen hoe het gaat. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen."