Van der Vaart valt tegen: Te weinig gekregen voor geld dat we betaald hebben

Van der Vaart valt tegen: "Te weinig gekregen voor geld dat we betaald hebben"

02-05-2017 12:37
36

Claus Steinlein, technisch directeur van het Deense FC Midtjylland, is kritisch over de prestaties van Rafael van der Vaart. De voormalige middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur speelt sinds de zomer in Denemarken, maar heeft daar nog niet veel indruk kunnen maken.

"Het is duidelijk dat we allebei, zowel Rafa als Midtjylland, op meer gehoopt hadden", zo vertelt Steinlein aan Ekstra Bladet. "We hebben een risico genomen door hem te halen, maar door zijn fysieke staat zat er niet meer in. Zoals het er momenteel uitziet, hebben we te weinig gekregen voor het geld dat we betaald hebben."

Desondanks wil Steinlein de 34-jarige linkspoot nog niet afschrijven. "Het seizoen is nog niet voorbij, maar ik beloof op z'n minst dat we na de zomer een sterke Rafael van der Vaart zien. Hij is van grote waarde voor onze ploeg, vooral voor de jonge spelers. Commercieel heeft de transfer ons ook veel opgeleverd. Dus we hebben er allerminst spijt van dat we Rafa bij de ploeg hebben gehaald."