Update: Roma gaat tevergeefs in beroep: schorsing Strootman blijft staan

Update: Roma gaat tevergeefs in beroep: schorsing Strootman blijft staan

04-05-2017 18:18
15

De schwalbe van Kevin Strootman komt hem duur te staan. De Italiaanse bond heeft de middenvelder van AS Roma namelijk voor twee wedstrijden geschorst.

In de derby tegen Lazio ging de Nederlander opzichtig naar de grond en versierde hij een penalty voor zijn ploeg. De Italiaanse bond is echter niet gediend van de fopduik en heeft besloten om Strootman voor twee wedstrijden te schorsen. Roma verloor het duel met Lazio met 3-1.

Wedden

Meer odds

Het ontbreken van Strootman is voor zowel speler als club een flinke aderlating. De Nederland mist nu de toppers tegen AC Milan (op 7 mei) en tegen Juventus (14 mei). Roma kan op 21 mei weer over de Oranje-international beschikken. Dan speelt de nummer twee van de Serie A tegen Chievo.

Update 4/5, 18.17 uur: AS Roma is tevergeefs in beroep gegaan tegen de schorsing van Kevin Strootman. De schorsing blijft staan voor de Oranje-international, die dus de toppers tegen AC Milan (uit) en Juventus (thuis) moet missen. De laatste twee wedstrijden keert Strootman weer terug bij de Romeinen.