'Renovatie bij PSV: zes spelers staan op de nominatie om te vertrekken'

'Renovatie bij PSV: zes spelers staan op de nominatie om te vertrekken'

03-05-2017 07:25
59

Het teleurstellende seizoen van PSV kost niemand bij de club de kop. Trainer Phillip Cocu mag samen met assistenten Ruud Brood en Chris van der Weerden blijven zitten. Wel vindt er een renovatie in de spelersgroep plaats.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De ochtendkrant meldt dat PSV een paar 'stevige' uitgaande transfers kan verwachten en dat Santiago Arias, Jetro Willems, Davy Pröpper, Héctor Moreno, Jeroen Zoet en Andrés Guardado in aanmerking komen voor een vertrek bij PSV.

Dat de PSV-directie niet aan het beleid sleutelt, wil niet zeggen dat er helemaal niets verandert. Van Boudewijn Zenden en Ruud van Nistelrooy, die een rol bij het eerste elftal hebben, mag meer worden verwacht. Zij krijgen de taak om voor nieuwe impulsen te zorgen en de staf van PSV na een mislukt seizoen op te frissen.

Het afgelopen voetbaljaar is voor de Eindhovenaren teleurstellend te noemen. De club wordt waarschijnlijk derde, werd al vroeg uitgeschakeld in de KNVB Beker en bleek niet in staat om Europese overwintering af te dwingen. Desondanks blijft PSV dezelfde koers varen en mogen Cocu en co. blijven zitten.