'United ziet bod op Mbappé worden afgewezen; Belg wil niet naar Old Trafford'

'United ziet bod op Mbappé worden afgewezen; Belg wil niet naar Old Trafford'

03-05-2017 19:45
6

Manchester United heeft een bod van 85 miljoen euro uitgebracht op Kylian Mbappé. De club van manager José Mourinho kreeg echter te horen dat AS Monaco de tienersensatie niet voor minder dan 115 miljoen wil laten gaan.

Dat meldt de Britse kwaliteitskrant The Guardian. Mourinho heeft van Mbappé één van zijn belangrijkste doelwitten voor de zomers transferperiode gemaakt, maar de Monegasken hopen nog tenminste één seizoen aan de achttienjarige Fransman te kunnen vasthouden. Mbappé zelf heeft zijn zinnen ondertussen op Real Madrid gezet, maar de Koninklijke heeft nog geen contact opgenomen.

Mbappé is zeker niet het enige doelwit van Manchester United. Bij AS Roma is reeds geïnformeerd naar Radja Nainggolan, maar de Belg wil niet vertrekken bij AS Roma. De shortlist van The Red Devils bestaat verder uit Real Madrid-speler Toni Kroos en Fabinho en Tiemoué Bakayoko, die net als Mbappé bij Monaco onder contract staan.

Behalve Nainggolan dreigt United echter ook naast Bakayoko te grijpen. Chelsea ligt in poleposition om de 22-jarige Fransman in te lijven.