Derksen kondigt afscheid bij Voetbal Inside aan: Niet erg macho om te zeggen

Derksen kondigt afscheid bij Voetbal Inside aan: "Niet erg macho om te zeggen"

04-05-2017 10:42
53

Johan Derksen (68) gaat nog één jaar door als analist bij Voetbal Inside en breidt er dan een einde aan. De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International vindt het mooi geweest.

"Nog één seizoen tv, en dan is het voor mij afgelopen!" vertelt Derksen aan Story. Hij stopt ermee op advies van zijn vrouw. "Isabelle wil absoluut dat ik vaker thuis ben. En als ik eerlijk ben, vind ik dat zij gelijk heeft. De laatste tijd zei ze steeds vaker tegen mij: Johan, ik weet dat de muziek je hobby is, dus daar moet je zeker mee doorgaan, maar stop in godsnaam met die onzin op de tv."

Derksen vindt zijn aanstaande afscheid ergens wel jammer. "Isabelle vindt het allemaal zo platvloers en ordinair worden. Dus stop ik ermee, al moet ik contractueel nog een jaar. Maar daarna is het definitief afgelopen. Het is natuurlijk niet erg macho van mij om te zeggen, maar na dit jaar mág ik dus ook echt niet meer van mijn vrouw. En vergeet niet, ik ben dan al 69. Als ik nóg langer doorga, word ik zo’n ouwe gek, hè?"