PSV-keeper staat open voor vertrek: 'Misschien ergens anders, optie staat open'

PSV-keeper staat open voor vertrek: 'Misschien ergens anders, optie staat open'

06-05-2017 15:56
13

Nog een jaartje bij het beloftenelftal van PSV óf een verhuur aan een andere club: wat Hidde Jurjus betreft behoren beide opties tot de mogelijkheden. De goalie zegt dat in gesprek met ELF Voetbal. 

Afgelopen zomer nam PSV Jurjus (23) over van het gedegradeerde De Graafschap. Dit seizoen stond hij onder de lat in de Jupiler League bij Jong PSV. Diverse ploegen uit de Eredivisie zouden geïnteresseerd zijn om de sluitpost te huren van PSV. Zelf houdt Jurjus alle opties open.

"Ik wist dat Jeroen Zoet en Remko Pasveer voor mij zaten dit seizoen. Ik ben aangetrokken om de rol van de geblesseerde Luuk Koopmans over te nemen. (...) Volgend seizoen ga ik hier verder of kan ik misschien een jaartje ergens anders spelen. Beide opties staan voor mij open. We moeten kijken wat er gebeurt."

"We hebben op dit moment vier keepers voor volgend seizoen. Ik denk niet die situatie zo blijft. Het is afwachten wat Jeroen doet, het is afwachten wat Remko en Luuk doen. Dat weet ik allemaal nog niet. Ik ben in ieder geval blij dat ik dit jaar goed heb afgesloten", vervolgt Jurjus. Vrijdagavond won Jong PSV met 5-1 bij degradant Achilles '29.