Rashica over opvallend gerucht: 'Heb al even geen contact met hem gehad'

Rashica over opvallend gerucht: 'Heb al even geen contact met hem gehad'

08-05-2017 12:56
11

Zijn zaakwaarnemer vertelt over de mooiste clubs, maar zelf weet Milot Rashica niks van de vermeende interesse van onder meer Ajax, Feyenoord en PSV.

Dat zegt de Vitesse-aanvaller maandag in de Gelderlander. De Kosovaar zou volgens zijn agent Altin Lala in de belangstelling van de gehele Nederlandse top staan. Bovendien zouden ook SSC Napoli, AS Roma en clubs uit Engeland en Duitsland naar zijn diensten dingen. "Maar ik weet echt nergens van", reageert Rashica in de regionale krant.

Wedden

Meer odds

De namen van de clubs die hem zouden willen, vindt Rashica ook mooi klinken. "Maar ik lees het ook maar. Ik heb al even geen contact met mijn zaakwaarnemer gehad. Dus ik weet ook niet hoe hij aan die informatie komt. Dat zal ik van hem moeten horen. Het zijn geruchten. Ik zit goed bij Vitesse en heb een contract tot 2018. Ik hoef helemaal niet weg. Komt er in de zomer een transfer, dan komt er een transfer. Komt er geen transfer, dan voetbal ik bij Vitesse."

Zaakwaarnemer Lala was dit weekend wat minder voorzichtig in zijn uitspraken. "Het is belangrijk dat hij volgend seizoen bij een club speelt waar hij zich kan blijven ontwikkelen. Een club die hem ruimte geeft om te groeien", aldus de zaakwaarnemer.