FC Twente legt bekend Go Ahead-gezicht voor twee jaar vast: Verheugd

FC Twente legt bekend Go Ahead-gezicht voor twee jaar vast: "Verheugd"

09-05-2017 10:06
1

Dennis Demmers is per komend seizoen trainer van Jong FC Twente. De club uit Enschede meldt dat dinsdagochtend via de officiële kanalen. Demmers, die eerder hoofdtrainer was van Go Ahead Eagles, volgt Paul Bosvelt op. 

"We zijn verheugd dat we Dennis Demmers voor de komende seizoenen hebben kunnen vastleggen. Een trainer met de nodige ervaring, die deze voetbalregio goed kent en verschillende facetten van het vak beheerst", zegt directeur Jan van Halst. "Naast zijn functie bij Jong FC Twente zal Dennis vanaf het komende seizoen ook betrokken zijn bij de scouting."

Demmers zelf is enthousiast over zijn nieuwe avontuur. "Afgelopen jaren heb ik verschillende functies in het (betaald) voetbal bekleed en ik kijk er naar uit om bij een mooie grote organisatie als FC Twente aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken met de club ben ik enthousiast geraakt over de werkwijze en de plannen."

"Het beloftenteam is het eindstation van de jeugdopleiding, we willen het maximale uit de spelers halen om de ploeg dichterbij het eerste elftal te brengen. Bij Jong FC Twente gaat het om de prestaties, maar werk je ook individueel met de jongens om het niveau naar een hoger plan te tillen. Dat is een mooie uitdaging."