Huurling twijfelt over PSV: Of ik hier volgend seizoen nog ben? We gaan het zien

Huurling twijfelt over PSV: "Of ik hier volgend seizoen nog ben? We gaan het zien"

12-05-2017 08:27
25

Het seizoen van Oleksandr Zinchenko bij PSV is uitgelopen op een teleurstelling. De tienvoudig Oekraïens international wordt gehuurd van Manchester City, maar komt nauwelijks aan bod onder trainer Phillip Cocu.

PSV heeft de mogelijkheid om er een tweede huurseizoen aan vast te plakken, maar die kans lijkt klein. "Of ik hier volgend seizoen nog ben? We gaan het zien. De beslissing daarover wordt later genomen, maar het is een feit dat ik op een leeftijd ben dat ik meer moet spelen. Dat is hier op dit moment niet mogelijk", zegt Zinchenko in het Eindhovens Dagblad.

"Mijn contract bij Manchester City loopt nog vier jaar door en na het seizoen wordt besloten wat er gaat gebeuren", vervolgt de twintigjarige middenvelder, die tot slechts elf optredens kwam in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor één assist. Toch spreekt Zinchenko geen slecht woord over PSV.

"Ik heb buiten de wedstrijden en trainingen om een mooie tijd gehad en de mensen bij PSV zijn belangstellend en goed voor me geweest", aldus de Oekraïner. "Dat het niet gelukt is om meer te spelen, is teleurstellend."