Jans met PEC 'op kanaal 48' tegen PSV: Bang dat ze dachten: lang leve de lol

Jans met PEC 'op kanaal 48' tegen PSV: "Bang dat ze dachten: lang leve de lol"

12-05-2017 14:58
10

PEC Zwolle is veilig en speelt komende zondag tegen een eveneens uitgespeeld PSV nergens meer om. Trainer Ron Jans verwacht weinig aandacht voor de wedstrijd in Eindhoven.

"Ik ben bang dat de mensen thuis zondag vooral kijken naar wat er op andere velden gebeurt", zegt Jans tegen RTV Oost. "We zullen wel ergens op kanaal 48 zitten." PEC staat nu op de dertiende plaats en kan nog twee plaatsen stijgen of zakken. "Ja, da's echt ontzettend belangrijk", is Jans cynisch.

Wedden

Meer odds

Toch wil hij zijn laatste wedstrijd als trainer van PEC Zwolle goed afsluiten. "Ik heb het gevoel dat de jongens die wedstrijd ook wel serieus nemen. Ik was wel even bang dat ze zouden denken: nu is het klaar, lang leve de lol, maar dan kun je de borst natmaken uit bij PSV", aldus Jans, die mogelijk een aantal vertrekkers laat spelen. "Er is geen ruimte voor sentimenten. Maar als het kan dan gaan we wel kijken of jongens die vertrekken op het veld kunnen eindigen. Maar op voorhand gaan we niet iemand opstellen omdat hij zo'n aardige jongen is, we kiezen gewoon voor het sterkste elftal op dit moment."