'Real-middenvelder bereikt akkoord met United: rugnummer tien verplicht'

'Real-middenvelder bereikt akkoord met United: rugnummer tien verplicht'

12-05-2017 18:40
17

Het is goed mogelijk dat James Rodriguez volgend seizoen in de Premier League speelt. De middenvelder van Real Madrid heeft namelijk een principeakkoord bereikt met Manchester United.

Dat meldt het Colombiaanse RCN. James sprak afgelopen dagen met Real-voorzitter Florentino Pérez om duidelijk te maken dat hij niet tevreden is met zijn reserverol in Madrid en liet hem weten welke aanbiedingen hij op zak heeft. Pérez wil echter pas ná dit seizoen praten over de toekomst van James, maar de middenvelder heeft ondertussen al wel een akkoord bereikt met United. Het enige wat nog op zich laat wachten is groen licht van Real. Dat moet dan gebeuren nadat de Spanjaarden de Champions League-finale tegen Juventus hebben gespeeld. 

Overigens doet zich ook een andere situatie voor, want James heeft met sponsor Adidas de afspraak dat hij bij ieder team rugnummer tien draagt. Op dit moment draagt Wayne Rooney dat nummer bij United, waardoor het er sterker op begint te lijken dat de Engelse spits na dit seizoen vertrekt bij de ploeg van José Mourinho.