Update: 'Mokotjo-opvolger tekent deze week driejarig contract bij FC Twente'

Update: 'Mokotjo-opvolger tekent deze week driejarig contract bij FC Twente'

15-05-2017 07:35
27

Danny Holla staat in de serieuze belangstelling van FC Twente. Volgens TC/Tubantia moet de middenvelder van PEC Zwolle de eerste zomerversterking van de club worden.

Holla heeft bij PEC Zwolle een aflopend contract en kan volgende week al zijn handtekening zetten onder een verbintenis in Enschede. De middenvelder keerde vorig jaar terug in de Eredivisie na een mislukt avontuur bij Brighton & Hove Albion in het Championship. Hij begon in Zwolle op amateurbasis en tekende vervolgens een contract tot het einde van het seizoen.

Voor PEC kwam Holla dit seizoen tot dusver tot 25 optredens in de Eredivisie, waarin hij driemaal scoorde. In Nederland stond hij eerder onder contract bij ADO Den Haag, VVV-Venlo en FC Groningen. Terwijl FC Twente wil handelen, probeert ook PEC Zwolle de speler te overtuigen van een langer verblijf.

Update 15/5 7.35: FC Twente gaat zich versterken met Danny Holla. De 29-jarige middenvelder komt transfervrij over van PEC Zwolle en tekent deze week een driejarig contract in Enschede, meldt De Telegraaf. Holla is de beoogde opvolger van Kamohelo Mokotjo, die na drie jaar Twente zijn zinnen heeft gezet op een buitenlands avontuur.