'Real-verdediger stelt PSG teleur en kiest voor Italië; Zidane blijft in Madrid'

'Real-verdediger stelt PSG teleur en kiest voor Italië; Zidane blijft in Madrid'

13-05-2017 21:30
6

Pepe heeft een gigantisch aanbod van het Chinese Hebei Fortune afgeslagen. De verdediger van Real Madrid kiest er voor om zijn loopbaan voort te zetten bij Internazionale, meldt Marca zaterdag.

Het is al enige tijd duidelijk dat Pepe aan zijn laatste maanden bezig is bij Real Madrid. De 34-jarige Portugees, op de weg terug van een ribblessure, krijgt geen nieuw contract. Verschillende teams uit Frankrijk en Engeland hengelden naar zijn diensten, onder wie Paris Saint-Germain. De Franse kampioen leek de beste papieren te hebben, maar is nu afgetroefd door Inter.

Het sportieve én financiële plaatje in de modestad beviel Pepe beter. Beide partijen zijn er zo goed als uit. Momenteel worden de laatste details besproken. De spijkerharde mandekker kwam dit seizoen tot dertien optredens in de Primera Division en drie in de Champions League.

Trainer Zinedine Zidane blijft de komende jaren wél verbonden aan Real Madrid. De Fransman is met voorzitter Florentino Perez akkoord over een contractverlenging tot medio 2020. Zidane heeft alle twijfels over zijn functioneren weggenomen nu hij opnieuw in de Champions League-finale staat én op koerst ligt voor de eerste landstitel sinds 2012.