Heracles krijgt brief uit Rotterdam: Hij biedt ons allemaal 5000 euro

Heracles krijgt brief uit Rotterdam: "Hij biedt ons allemaal 5000 euro"

14-05-2017 09:10
54

De spelers van Heracles Almelo worden sinds afgelopen zondag bedolven door berichtjes van supporters van Feyenoord én Ajax. De nummer negen van de Eredivisie kan tijdens de slotronde van de Eredivisie een sleutelrol gaan spelen in de titelstrijd en dat is merkbaar, vertellen Mark-Jan Fledderus en Joey Pelupessy aan TC/Tubantia.

Zo ontving de Heracles-selectie bijvoorbeeld een handgeschreven brief van een Feyenoord-supporter. Het schrijven, dat inmiddels is opgehangen in de kleedkamer, is gericht aan Fledderus. "Hij biedt ons allemaal 5000 euro, omdat hij een goed handeltje heeft en dat voor ons meer oplevert dan twee wedstrijden in Europa. Maar er staat alleen geen afzender bij", lacht de routinier.

"Kijk, hij schrijft dat wij niets te zoeken hebben in de play-offs en zeker niet in Europa. We hebben er om gelachen. Dit is mooi, toch?" Teamgenoot Pelupessy kreeg een héél vreemd verzoek. "Die kwam van een vriend van mijn neef: als jullie winnen van Feyenoord, tatoeëer ik je handtekening. Dat zou bizar zijn. Ik heb van alles aangeboden gekregen: taarten, etentjes en kratjes bier. Ik lust niet eens bier."

Heracles speelt zondag om 14.30 uur in De Kuip tegen Feyenoord. Bij winst is de thuisclub kampioen van Nederland. Lijdt Feyenoord puntenverlies, dan kan nummer twee Ajax profiteren. De Amsterdammers gaan op bezoek bij Willem II. 

Koop nu je Feyenoord Kampioenshirt met 15% korting met de code VPFEYENOORD2017 + Gratis Verzending + 5 Kampioenstickers (ter waarde van 5 euro)