'Als je dan weer een jaar op de bank moet zitten bij Feyenoord, heeft geen zin'

'Als je dan weer een jaar op de bank moet zitten bij Feyenoord, heeft geen zin'

14-05-2017 21:15
16

Voor Feyenoord-huurling Warner Hahn is de competitie ideaal afgelopen. Door de drie belangrijke punten tegen Feyenoord afgelopen weekend kon Excelsior handhaving veiligstellen. Tot slot werd Feyenoord zondag tegen Heracles tóch kampioen.

"Dat Feyenoord kampioen is geworden, is natuurlijk geweldig. Leuk voor die jongens. Ik denk dat ze een groot feestje gaan vieren", aldus de goalie tegen het Algemeen Daglad. Hahn erkent dat het duel met zijn werkgever afgelopen zondag lastig was. "Het was dubbel, ik wilde graag laten zien wat ik kan en dat heb ik gedaan. Voor die gasten van Feyenoord was het natuurlijk vervelend. Ik ben blij dat het op deze manier is afgelopen."

Hahn keert na dit seizoen weer terug bij Feyenoord. Wat er dan gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. "Ik weet niet wat de club van plan is. Ik ben na mijn knieblessure teruggekomen op mijn niveau. Het belangrijkste is dat ik me kan blijven ontwikkelen. Als je dan weer een heel jaar op de bank moet zitten, heeft dat niet veel zin", meent Hahn.