Pastoor verklapt geheim recept: De wedstrijd erna winnen jullie altijd', zei hij'

Pastoor verklapt geheim recept: "De wedstrijd erna winnen jullie altijd', zei hij'

14-05-2017 23:15
8

Alex Pastoor is zich ervan bewust dat Sparta door het oog van de naald is gekropen. De Rotterdammers wisten de laatste twee duels te winnen, waardoor het alsnog directe handhaving in de Eredivisie afdwong. 

"Het komt misschien over als een klein wonder en eigenlijk is het ook een wonderbaarlijke ontsnapping'', zegt trainer Pastoor tegen de NOS, na afloop van het duel met Go Ahead Eagles (1-3). Vorige week werd FC Twente knap met 1-0 verslagen in Het Kasteel. Zondag was de ploeg dus te sterk voor Go Ahead. Dit alles na vijf verliespartijen op rij.

Pastoor verklapte in de Adelaarshorst het 'geheim' achter de plotselinge twee zeges. "We zijn voor het duel met FC Twente gaan tennissen bij een fanatieke supporter en tevens sponsor van de club. Dat doen we jaarlijks een keer bij hem. De wedstrijd erna winnen jullie altijd, zei hij en inderdaad, toen versloegen we FC Twente vorig weekeinde."

Voor de laatste wedstrijd tegen Go Ahead besloot Pastoor zodoende maar wéér het gravel op te gaan met zijn selectie. "En zie, nu hebben we weer gewonnen. Dat tennis houden we er volgend seizoen dus maar in.''